Kathrine - Model nr. 83894

Kathrine

21 år, kvinde, fra København ø


Højde

162

Hårfarve

Mørkeblondt

Øjenfarve

Blå

Etnicitet

Skandinavisk / europæisk

Interesseret i jobs som:

Model, skuespiller og statist


Færdiguddannet I Skuespil På Malmö Latinskola

( CV og erfaring, findes på min hjemmeside “kathrinedanvill.dk” )

Jeg er blevet færdiguddannet på et svensk gymnasium med navn “Malmø Latinskola” inden for det professionelle estiske program teater og skuespil efter 3 år. Er derfor allerede blevet specialiseret indenfor skuespil, kropsforståelse, analyse, behandling, fortolkning af forskellige tekster, og med at instruere og samarbejde med andre skuespillere. Jeg har også gået på scenekunst musical teater skole i Hellerup i 2,5 år hvor jeg havde nogle af hovedrollerne. I øjeblikket er jeg i gang med film og tv-serier, og har nu medvirket i omkring 20 forskellige film/TV produktioner, som for eksempel featured statist, eller med få replikker både i Danmark og i Sverige.

Jeg føler mig optimistisk på hvad det hele skal føre til, og længes derfor at arbejde med de helt rigtige personer og produktioner. Således brænder jeg for at kunne have muligheden for at arbejde med yderligere film, serier og teater jobs, og lade det hele fører op i en større enhed ude i fremtiden. Både for mig, og for produktionen.

I er mere end velkommen at kigge igennem min profil, og så må i fortsat have en god dag.

-

Udtalelse fra 2018 af Skuespiller Russell Collins - Grundlægger af Scenekunstskolen:

SCENEKUNST (oversat fra engelsk til Dansk).

Dato 6. november 2018 Kathrine tilbragte 2 ½ år med os på vores teaterskole i Hellerup. I løbet af den tid udviklede hun sig til en sikker allround performer. Kathrine er en meget samvittigheds studerende og er altid glad for at påtage sig ekstra ansvar. Og var altid meget pålidelig, når man gjorde det, både på scenen og offstage. Kathrines talent førte til, at hun landede førende roller i en række af vores højt niveau, professionelt producerede produktioner. Produktioner omfatter: Alice i SceneKunst Land 2018, Bugsy Malone 2017, i skoven 2016. Kathrine blev også betroet til at være sammenligningen i vores tosprogede julekoncert i 2017, som hun skinnede endnu en gang. Jeg tror, Kathrine har potentialet og dedikationen, der skulle være en stor succes i kunsten. Jeg vil meget anbefale hende til videreuddannelse. Venlig hilsen Russell Collins
Galleri
Personlige data
Fysiske egenskaber
Højde: 162
Vægt: 52
Hårfarve: Mørkeblondt
Øjenfarve: Blå

Mål
Bryst: 82
Talje: 67
Hofter: 90
Skostr.: 36


Sprog & etnicitet
Primære sprog: Dansk
Etnicitet: Skandinavisk / europæisk

Specielle færdigheder
engelsk, svensk, klaver

Andre fysiske egenskaber
Ikke angivet

Interesser & erfaring

Interesseret i jobs som:

Model, skuespiller og statist
Generel erfaring
Modeljobs:
Ingen
Optræden på TV:
Lidt
Optræden i film:
Lidt
Optræden på teater / musicals:
Meget
Optræden i musik- og andre typer videoer:
Ingen
Danse- og sang jobs:
Lidt
Statistjobs:
Meget
Publikumjobs:
Ingen
Profilen har ikke angivet nogen joberfaring