Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for Special Models, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Special Models.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at benytte den platform Special Models stiller til rådighed, har vi brug for at indsamle visse persondata for, at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan bruge cookies til at holde styr på din profil, mens du benytter løsningen (se Cookiepolitik).

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer.

Special Models indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.specialmodels.com er Special Models, Nannasgade 28, cvr nr. 40205071.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige oplysninger som navn og fysiske egenskaber indhenter vi for, at kunne levere målrettede søgeresultater til producenter. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne kontakte dig, når der er aktivitet på din konto.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi endvidere din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af services) vil blive slettet 5 år efter du har afmeldt dig vores services.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi hverken sælger eller videregiver dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har løsningen og mail hostetl hos Unoeuro, EasyFlow & Special Models, der fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser i løsningen vil blive opbevaret  Unoeuro, Easyflow og Special Models' datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet dine persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .