Er du den bedste udgave af dig selv?

ER DU DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV?

Er du nogensinde blevet genkendt i din lykke? Dvs. har folk f.eks. kommenteret på, hvorfor du dog strålede sådan, uden at have sagt noget? Når vi mennesker har en god dag eller en god følelse i kroppen, så udstråler vores mimik, natur og bevægelser ofte det samme, og det er alfa og omega!

Prøv at genkald dig følelsen af, at være veludhvilet, fyldt op af god mad eller have omgivet dig med mennesker, som har skabt en god følelse i din krop. Denne følelse er naturlig, og er det bedste udgangspunkt for også naturligt at udstråle glæde med dit udseende. Tror du ikke også, at fotograferne bedst kan lide denne udgave af dig?

Vi anbefaler at du har det godt med dig selv og hviler i den krop du er født med. Sørg f.eks. for at spise efter din kropstype og dyrk motion som passer til dig. Der findes ikke én god eller én perfekt krop. Den gode og perfekte krop varierer fra person til person. Hviler du ikke i din krop, så kan du ikke have et langvarigt godt forhold til den. Føler du dig ikke tilpas med dig selv, vil kunderne kunne mærke det.

Det kan altså både være pænt at være spinkel, fyldig, trænet mm. – det handler om, hvad du naturligt er født til. Din naturlige størrelse/form er den, som gør dig pænest. Så hvil og plej denne!